søndag 21. november 2010

hopp träning

I går var det då hopp träning för C-tränaren Sandra Björneland på Norra Mon i Eda. Bonsai och jag var med i en unghästgrupp, och vi gjorde lite enkla övelser. Lite trav och galopp över markbommar, med avsaktningar till skritt. Lite travhopp över ett par ca 50 cm hinder, och till slut i galopp hela vägen.
Bonsai skötte sig utmärkt, han gjorde allt jag bad honom och på rätt sätt. Han blev lite trött, men så är det ju första gången han är med på träning bland andra hästar så det var mycket nytt för honom. Jag ser verkligen fram emot nästa gång.

När vi kom hem var det dags för lite ridning av 3-åriga Paulina. Camilla longerade henne lite först, innan hon satte upp och red lite. Det gick jättefint även det. Nu har vi bara en ponny som inte är riden än, 2-åriga Wazabi. Hon ska ridas in i vinter har jag tänkt, har börjat med lite longering och hon har även haft sadel på.

2 kommentarer:

  1. Ville bara meddela att Lövsjöens Willow har fått sinf första rosett, om man inte räknar med clearround rosetter.

    En Grön rosett hänger på väggen hemma. Dubbel nolla i både 70 och 80 klassen då vi även kom trea men precis utanför placering.
    /Clara och Willow

    SvarSlett
  2. Grattis till Clara och Willow, roligt att höra att det går bra för er :)

    Hälsningar Solveig

    SvarSlett